☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2019年9月17日星期二

熊貓眼必試:神農草本經絡眼療程 @ 活泉經絡美療養生館





我成日都覺得對眼好攰


返工長期望住個芒,放工就成日滑手機,晚上又經常唔夠瞓,所以我眼皮好腫,又大眼袋,又深黑眼圈這嚴重情況有時覺得單靠眼霜都幫助唔大,所以呢日放工來活泉經絡美療養生館試試佢地嘅 神農草本經絡眼療程。



活泉經絡美療養生館地點在尖沙咀,地鐵一出就到,非常方便!這裡環境燈光充足又企理,感覺幾舒服。




今次體驗神農草本經絡眼療程,一般來說療程會使用磁穴經絡棒疏通眼部經絡,但治療師見我的雙眼較浮腫,所以轉用了磁頻棒做眼部療程。治療師說磁頻棒發出熱力,能加快減退眼部浮腫,治療師話眼部浮腫是由於氣脈不通所引致,疏通經絡能夠打通堵塞通道,促進血液循環及新陳代謝。治療師針對客人肌膚問題而作出適當療程,感覺很貼心啊!






療程開始時先卸妝洗面,然後治療師以磁頻棒疏通眼部經絡,別以為做眼部經絡只在眼睛附近按摩咁簡單,治療師更會疏通面頰至頸部的經絡,將眼睛周圍的水腫和毒素排走,完面都瘦D添!






療程時感覺疏通經絡時有少許痛,但穴位疏通後就感覺到冇咁痛啦!而且鬆左好多,越按越舒服。

最後敷眼膜便完成整個療程。





完成經絡按摩後眨眨眼,眼皮feel到冇咁重和浮腫,而且輕鬆左好多呀!本來我是內雙眼皮的,但做完神農草本經絡眼後雙眼皮走了出來,眼尾位置提升左,黑眼圈、眼紋變淡,更收緊眼袋,熊貓眼Bye Bye~





而家雙眼看起來比之前更大更圓,而且黑眼圈冇咁深,氣息更健康!




推介給熊貓寶寶的你,雙眼精靈D睇落都後生D呀!

活泉經絡美療養生館
地址︰
駱克道492號順禧銅鑼灣中心17樓全層(銅鑼灣店)
九龍尖沙咀加拿芬道215樓全層(尖沙咀店)
彌敦道613號飛達商業中心4樓全層(旺角店)

#經絡眼 #活泉經絡美療養生館 #LivenwellHealthSpa #去黑眼圈 #去水腫 #去眼袋 #去眼紋 #Bling bling












 Daidai & Pipi 的快樂魔法

關於daidai & pipi




daidaipipi

Instagram:daidaipipi





博客:



YouTube:
daidai Joan


e-mail: 






沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails