☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2019年7月22日星期一

皮膚Supplement @ VITAMIN MASK 肌研維他命面膜



平時我有吃Supplement 的習慣,吸收多些維他命身體都冇咁容易病呀!

最近肌研新出VITAMIN MASK 維他命面膜,包括 '日本柚子精華の維他命C' 、 '日本杏仁精華の維他命E' 及 '日本豆乳精華の維他命H' 三款面膜,為皮膚提供「新鮮」和「高效」的護膚功效,皮膚多啲維他命,就會靚啲啦!







首先是:肌研維他命C面膜

以日本柚子精華及透明質酸為主要成分,能提亮抗氧,有助改善暗沉及膚色不均等問題,抗炎舒緩,強化肌膚屏障,打造水嫩透亮肌膚。










美白皮膚幾時都要Keep住,維他命C面膜可以美白抗氣,夏天一定要用!

面膜的材質很透很薄,維他命面膜採用高質的天絲面膜布,敷上面時超級貼薄!

而且親膚性高,貼面之餘又很滲透,敷面時皮膚很濕潤。

每片面膜蘊含22毫升豐富的維他命修護養分,份量剛好,使肌膚水潤之餘又不會滴漏。

敷後皮膚比之前更光亮,充滿水份,不再暗啞。







想有滋潤感可選:肌研維他命 H 面膜

含日本豆乳精華 及 透明質酸 ,能深層保濕及滋潤皮膚,保持皮膚水份,更可促進膠原蛋白增生,提升肌膚彈性;特別適合缺水肌、乾性肌~











維他命 H 面膜滋潤感較強,很適合我這類輕熟肌,敷完皮膚紋理都冇咁深呀,強效保濕,長時間Keep住皮膚水分!皮膚更滋潤更有彈性~

面膜同是採用天絲面膜布,敷面時超貼超薄超滲透!






最後一款:肌研維他命 E 面膜

以日本杏仁精華 及 透明質酸為主要成份,能深層滋潤及修護肌膚,能淡化細紋,抗氧修護,皮膚回復細緻水潤,築起鎖水屏障;

特別適合初熟肌、敏弱肌。













之前長了不少痘痘,毛孔又粗大,皮膚真是好弱啊!

用了維他命 E 面膜 感覺它修護力強,皮膚冇咁易敏感,毛孔仲細緻左添!多敷令皮膚加速改善,所以我差不多晚晚都有敷啊!










VITAMIN MASK 肌研維他命面膜系列為低刺激性,無添加香料、酒精、色素及礦物油等致敏成分,晚晚敷都得,皮膚多啲維他命,自然更靚更健康啦!


肌研維他命面膜系列
售價:$96/ 每盒 8 片/每片@22ml

銷售點:各大萬寧、屈臣氏、莎莎及藥房





#日本の和食精華 #肌膚の營養補充劑 #維他命面膜 #hadalabohk








關於daidai & pipi

博客:
Blogspot . ohmykids  . Oh!爸媽MamiBuy 
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty 

Instagram:daidaipipi












沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails