☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2019年4月3日星期三

皇室堡 x KOUPEN CHAN萌遊治癒樂園

















雖然仲有幾星期後先至係復活節,但我的心已飛左去玩啦!

今年復活節留港玩(機票太貴又請唔到假),但在港都有好多開心好玩的事可做呢!

我自己就好想行街shopping,買下野刺激消費~

如果去銅鑼灣行街,我最想去GU買日系靚衫,又可以帶皮仔到Planet J Kids放電!

我講緊係 皇室堡 Windsor House 呀!

呢個Easter 皇室堡有超可愛療癒的日本「正能量企鵝」(KOUPEN CHAN)黎到同大家見面!

小朋友可以扮企鵝玩滑草,download 皇室堡手機app就可免費玩嚕,更即送Planet J Kids $100 coupon!

Follow 皇室堡 instagram 送企鵝仔file,在商場買野仲送企鵝精品,精明太太認為好抵!

行過就唔好錯過啦!



皇室堡 x KOUPEN CHAN萌遊治癒樂園

日期:3月30日至5月5日
時間:上午10時至晚上10時



#皇室堡 #Windsor #正能量企鵝 #KOUPENCHAN #萌遊治癒樂園 #正能量大聯萌








關於daidai & pipi

博客:
Blogspot . ohmykids  . Oh!爸媽MamiBuy 
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty 

Instagram:daidaipipi










沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails