☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2018年9月30日星期日

米奇90週年期間限定店



大家有冇去時代廣場同米奇影相?米奇粉絲除左打咭之餘亦不容錯過 #米奇90週年期間限定店!


呢度最特別係有好多充滿香港本土特色元素的米奇精品賣,紅白藍 x 米奇系列好靚好值得入手,仲有大量米奇tee、玩具、餐具、精品等超過500款產品在這裡有售,有些更是限量發售,出面冇得賣架,快d黎睇下!


仲有為慶祝 #米奇90週年 ,香港經典品牌 #紅A 設計左幾款香港情懷產品,我覺得紅色米奇膠燈和膠櫈好得意,雖然10月先發售,但大家可以來這裡率預訂!








「米奇90週年期間限定店」

日期:2018年9月29日至10月21日

地點:銅鑼灣時代廣場B1層


#Mickey90popupstore #Mickey90 #米奇90 #MickeyTrueOriginal










關於daidai & pipi

博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty 
MyBB






沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails