☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2017年11月29日星期三

減壓甜睡法寶! @ Sleep Tonight「LIFE Nutrition輕鬆睡」


減壓甜睡法寶! @ Sleep Tonight「LIFE Nutrition輕鬆睡」





前陣子看醫生,醫生問我生活是否很大壓力,因為我睡得差呀!

原來睡眠質素同壓力很大關 係,個人緊張難以輕鬆入睡,半夜還很易紮醒又瞓唔返!

瞓得差真是好影響生活,我諗自己真係幾大壓力,返工實在太忙太多數要計,成日OT冇得 抖;家庭也是我的壓力來源,皮皮而家二年級,功課越來越多,默書測驗停不了!

我唔想變 怪獸,但香港的教育制度就是會讓家長變怪獸啊!

唔夠瞓好易病,而且加速衰老,怎麼辦?

最近在服食Sleep Tonight「LIFE Nutrition紓壓甜睡配方」,它是美國天然營養品牌,結合9大 成分,幫你放鬆同時提升3個睡眠期的質素,含多種專利成分包括緩釋性MicroActive®褪黑激素 ,可以長達7小時於體內逐步釋放吸收~

另外,成分天然如草本及花療配方,無依賴性亦不會對身體 造成負擔,可安心服用。讓你的睡眠質素提升,解決到都市人日常的各類睡眠問題,每晚輕鬆睡個好覺。












Sleep Tonight 「LIFE Nutrition紓壓甜睡配方」服食方法很簡單,每晚睡前30分鐘服2粒便可, 令人可以輕鬆睡個好覺,所以坊間都叫它做「輕鬆睡」。

一盒有30粒植物膠囊,共15天份量 。每粒膠囊均是獨立包裝,衛生又易於攜帶。










吃了Sleep Tonight「LIFE Nutrition 輕鬆睡」後,感覺會令人放鬆,很快便想睡覺。

我大概服完一盒,每晚睡前都有服,每晚都很早去睡,經常一覺瞓天光,中間都沒有再紮醒,也好像沒有發清醒的夢,沒有再失眠,全晚也能深層睡眠,真係好好瞓呀! 

起床後感到自己精神充沛,唔會因爲唔夠瞓而頭痛,可能瞓得好的關係,早上上班時精神清醒,唔會烏眉恰睡,加快工作效率,做野都醒神d!

咁就唔洗成日OT,可以早些回家跟皮皮溫習和玩耍啦!


想知有幾有效?「減壓輕鬆睡懶人包」短片幫到你,快D Click入黎睇吓啦 :https://www.youtube.com/watch?v=Ag12ojc8Cms








仲有女士最關心的黑眼圈,夠瞓的話黑眼圈都冇咁勁呀!睡美容覺皮膚都靚D!

晚上為10pm - 2pm 是「美容覺」的黃金時間,服了Sleep Tonight「LIFE Nutrition 輕鬆睡」幫我解決了各 種睡眠問題,可以早d瞓,不再失眠,肌膚即時凍齡,Keep住年輕!

另外我自己感到壓力都放鬆很多了!因為Sleep Tonight助我神經放鬆,睡前也不會再想工作 和家庭,好好地睡一覺,唔再想太多,第二天起來再挑戰吧!









試用產品及產品說明由品牌提供。


關於daidai & pipi

博客:
Blogspot . ohmykids  . Oh!爸媽MamiBuy 
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty 
MyBB

Instagram:daidaipipi











LinkWithin

Related Posts with Thumbnails