☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2017年6月28日星期三

【送禮】每月貼身保護 @ 韓國YEJIMIIN®悅姿然韓國首創漢方衞生巾



每月貼身保護 @ 韓國YEJIMIIN®悅姿然韓國首創漢方衞生巾




女生每逢廿八日都有煩惱.......

所以每個月嘅貼身保護好重要!

呢個月我就搵左oppa做我保鏢(≧≦)

呀⋯⋯其實係用左來自韓國的YEJIMIIN®悅姿然韓國首創漢方衞生巾





我用左呢幾款:
  • 悅姿然 - 韓國漢方護墊 - 棉柔淡香
  • 悅姿然 - 100%天天純棉衛生巾  
  • 悅姿然 - 韓國漢方衛生巾 - 棉柔純香
  • 漢方艾草坐薰暖敷墊 (有機全棉)5片裝 

YEJIMIIN®由韓國製造,經過醫藥廳檢驗,同時獲美國FDA和韓國KFDA 認證,能安心使用~

我最中意佢係擁有100%純棉表層,觸感非常柔軟舒適,呵護幼嫩的敏感部位~


另外喜歡它們極有安全感,佢比一般衛生巾厚身少少,擁有特強鎖水織紋配合多孔性纖維,能快速吸收減低回滲,時刻都保持清新乾爽~




幾款衛生巾中,最特別是漢方艾草坐薰暖敷墊 (有機全棉)(^з^)-☆




呢盒唔止係M巾咁簡單,每片M巾會連一片暖敷墊,佢好似冬天用嘅暖手包咁,不過是薄薄的~




用法是貼在M巾下面,用果時會感覺到下半身暖暖的,全天侯暖著子宮,薰蒸藥材直接保健子宮。





使用方法:搖晃附上的發熱貼預熱,然後以坐薰暖敷墊蓋於發熱貼上,並一起貼到內褲。








正所謂「不通則痛」,呢片漢方艾草坐薰暖敷墊能釋放遠紅外線的玉石粉,有效對女性身體加以調理,運行血氣,唔再谷住谷住,黎M都冇咁肚痛!

另外我在OFFICE常常坐,經常手腳冰凍和小腿水腫,在月經期間當然更厲害吧!有了漢方艾草坐薰暖敷墊,那麼在行經期間暖著下半身,加速血液運行,下半身就冇咁怕冷和容易水腫了~

不過夏天天氣太熱,我不太建議在戶外用,可能冬天比較適合。

如果平時運動少,又多坐在OFFICE,怕冷的血虛女生很適合用,是經痛的救星呢!










另外仲試左以下幾款:



悅姿然 - 韓國漢方護墊 - 棉柔淡香

這款護墊SIZE較長和厚一點,很滲透,適合經期前後使用。





悅姿然 - 韓國漢方衛生巾 - 棉柔純香

棉柔的感覺很舒服,吸收也很好,有淡淡的漢方草本清香,清除異味good呀!




悅姿然 - 100%天天純棉衛生巾

100%純棉表層,觸感柔軟舒適,呵護幼嫩的敏感部位,避免因磨擦而引起的泛紅痕癢。





悅姿然 - 韓國漢方衛生巾 - 棉柔純香特長夜用


三層強力吸收層,瞬間吸收不回滲

 凹凸定制型高低壓紋,預防側漏

備有長度41cm ,晚上輾轉反則安睡也不怕!





✌🏻
銷售點:百佳、TASTESupa-Depa、莎莎、一田、千色CitisotreAEONwishh!JoshinHKTVmallFingerShopping
Facebook專頁:Yejimiin HK 悅姿然 香港
香港官方網站:www.yejimiin.com.hk





而家YEJIMIIN®仲送3份大禮盒比各位姊妹齊齊試!讓大家每個月都可以有全棉柔軟感覺和保健子宮~~~

https://www.facebook.com/daidaipipi/posts/866539893493296:0

玩法好簡單~

(1) LIKE Daidai & pipi 的快樂魔法 Facebook專頁 (https://www.facebook.com/daidaipipi/)

(2) LIKE Yejimiin HK 悅姿然 香港 Facebook專頁 (https://www.facebook.com/YejimiinHK/)

(3) LIKE & SHARE 此POST, 記得要SET「公開」

(4) 留言回答問題:
    YEJIMIIN悅姿然是哪個國家研製的產品?   再TAG 最少3位朋友一齊參加

⭐ 我地會選出3位答啱問題的參加者, 各得到YEJIMIIN®禮盒1份!

⭐ 截止時間:2017年6月20日11:59pm

⭐ 得獎名單將會在Daidai&pipi的快樂魔法 Facebook內公佈

 如有任何爭議, Yejimiin HK及 Daidai&pipi的快樂魔法 將保留最終決定權。

Good luck






試用產品及產品說明由品牌提供。



關於daidai & pipi

博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty .  Miniwise

Instagram:daidaipipi

沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails