☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2017年6月24日星期六

孩子有便便,食culturelle兒童唔再肚仔痛! @ 康萃樂兒童便便通


孩子有便便,食culturelle兒童唔再肚仔痛! @ 康萃樂兒童便便通



發育中的皮皮越來越食得多野,只要帶佢食好東西佢就會比LIKE! 

不過小朋友出街食就好熱氣,媽媽我要上班好少機會煲到涼茶比佢飲...

所以試下康萃樂既culturelle兒童便便通,其益生菌有效預防小朋友腸道 便秘,唔再肚仔谷谷~!





康萃樂是全球益生菌產品中,無論銷量與品質均是全球NO.1! 

Culturelle產品大人小朋友都啱,分左成人和兒童益生菌兩大類別。

而當中的「康萃樂兒童便便通」,有相等同於5個西梅的膳食纖維,能促進規 律性排便和腸道蠕動。






每包康萃樂兒童益生菌內有25億 Lactobacillus GG (鼠李糖乳桿菌),有效保護腸道健康,幫助小朋友排便更暢順~






康萃樂兒童便便通是粉狀,粉粒很幼細,沖水再輕輕攪拌很快溶解。






起初也怕皮皮不愛喝,怎知他說好好味! 

康萃樂兒童便便通味道甜甜地,粉粒幼細喝時沒有沙粒,小朋友容易入口。






若發現幾天沒有便便去,便可以喝一杯,肚仔便會好輕鬆的了!



萬寧門市有售。


康萃樂Facebook專頁:https://www.facebook.com/pg/culturellehongkong/posts/?ref=page_internal






試用產品及產品說明由品牌提供。



關於daidai & pipi

博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty .  Miniwise

Instagram:daidaipipi






沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails