☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2017年4月20日星期四

Peach John x LAVONS LE LINGE優雅芳香衣物噴霧


Peach John x LAVONS LE LINGE優雅芳香衣物噴霧



最近收到呢支LAVONS LE LINGE優雅芳香衣物噴霧🌸,我真係好中意,因為佢係Peach John特別版粉紅色🎀,勁靚之餘仲有陣淡淡的果香味🍑,女仔一定好like!

佢可以用來抗菌及除臭,除了可以用於衣物外,仲可以直接噴在床鋪、沙發和毛公仔上,日本製造,具99.9%抗菌功效,有效消滅金黃葡萄球菌及大腸桿菌,而且不含甲醛,無毒和無刺激性,嬰兒都可安心使用。

我自己愛噴在家中的毛公仔上🐷,因為毛公仔不能常常清洗,有左佢可以殺菌除味,咁就可以比皮皮日日攬住公仔瞓啦😴

也喜歡放在公司用,因為我公司冇窗,長期困在冷氣房,一有人病就好易中招🤧,所以周不時拎支噴霧周圍噴下,殺下D細菌自保丫嘛,哈哈~~!


Wishh Beauty有售。







試用產品及產品說明由品牌提供。


關於daidai & pipi
Daidai & pipi 的快樂魔法

博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty .  Miniwise

Instagram:daidaipipi

沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails