☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2016年9月20日星期二

多啦A夢新法寶@DEWYTREE Doraemon系列



多啦A夢新法寶@DEWYTREE Doraemon系列


好可愛嘅多啦A夢呀!

Doraemon今次的法寶不是變大縮小槍,亦不是記憶麵包,而是保濕Mask(≧∇≦)!靜香和一眾女生,一定好中意!

原來韓國護膚品牌DEWYTREE聯乘Doraemon,推出一系列的急救法寶, 蘆薈鎮靜保濕面膜、蘆薈舒緩保濕啫喱及蝸牛活肌再生精華面膜!嘩!好得意呀!我在想面膜是不是多啦A夢的樣子?




蘆薈鎮靜保濕面膜 $69/5pcs

含天然蘆薈,具有抗菌及排毒功效,有效舒緩肌膚敏感症狀,特別適合疲憊及曬後肌膚;冷凍後使用效果更佳。




多啦A夢話皮膚好乾的女生好啱用蘆薈~見到佢嘅笑樣敷mask都敷得開心D(^○^)



 蝸牛活肌再生精華面膜 $69/5pcs

含高濃度蝸牛黏液精華,能高效鎖水保濕,瞬間修補受損老化肌膚,更能抗痘去印收毛孔,肌膚回復健康幼滑!





多啦A夢都好冧蝸牛面膜~



原來塊面膜不是多啦A夢個樣,而是一片超級多精華的paper mask!

蘆薈和蝸牛兩款面膜我都有敷過,蘆薈那款很保濕,日日敷都不錯~ 而蝸牛一款感覺滋潤一點,集中修護袪印。




最後的:蘆薈舒緩保濕啫喱 $42/300ml

蘊含鎖水保濕極佳的天然蘆薈,具有抗菌及排毒功效,有效舒緩肌膚敏感症狀,同時改善暗啞膚色。

咁大盒都係幾十蚊,多用途!敷哂全身都唔肉痛,家中必備蘆薈Jelly 呀!






銷售點:    
1. DEWYTREE專櫃 - 觀塘APM L1-17號舖   查詢電話:3109 7446
2. 香港及澳門萬寧


#DEWYTREEHK 
#DEWYTREEXDORAEMON





試用產品及產品說明由品牌提供。


關於daidai & pipi
Daidai & pipi 的快樂魔法


博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty .  Miniwise


沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails