☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2016年7月27日星期三

免費 Disney Tsum Tsum 街機 Walk N’ Roll 到 又一城~



免費 Disney Tsum Tsum 街機 Walk N’ Roll 到 又一城~



暑假又有好節目!Festival Walk 又一城 由今日開始至8月16日有好多 #TsumTsum 公仔影呀!可愛到不得了!大家影左相未呢?

皮皮好開心呢晚同朋友仔余小B和Dorian一齊玩,瘋狂影相瘋狂笑(≧∇≦)

影左好多相,大家一齊睇下有咩好玩啦!




首先是LG2層有大型TsumTsum 公仔影~TsumTsum扮壽司好搞笑(^○^)而且整個裝置識得轉,好cute架!



好中意呢張相,皮皮和余小B好冧❤️



張張相都V字手勢,好開心(^○^)





又一城呢度有全球最高7米的Disney Tsum Tsum大型鐘樓裝置,巧打耳一定要來影相呀!



















LG2銷售專區勁多TsumTsum精品賣,場內設有獨家發售逾數百款Disney Tsum Tsum限定商品潮物,包括首個Disney Tsum Tsum DIY系列!





DIY Disney Tsum Tsum 水壼,要儲齊一套Tsum Tsum DIY公仔,粉絲真係要儲下銀両⋯⋯




皮皮話:「媽咪我忍住唔買(≧∇≦)」(你真係乖囉⋯)

最後我都係忍不住手shop到夠!

所有精品太靚啦!








UG層Tomica車仔粉絲必到!所有Disney Tsum Tsum齊哂在這裡(^。^)








大吊橋佈置睇到皮皮和Dorian呆了~

對車著迷⋯




還有大量迪士尼車仔有售,媽媽們小心荷包(≧∇≦)




G樓呢層有爆谷烈車,遠處看已經feel到陣爆谷味~(但實際沒有的,哈哈)



爆谷逼真度十足,見到都想食!







隔離仲有Tsum Tsum 街機玩!最開心係免費!只要like 又一城Facebook + upload你既開心相就可免費玩一次!

詳情可以問返在場既職員~




皮皮和Dorian 唔夠高,如果有張櫈仔企下就好啦!



兩個小朋友齊齊轉轉轉真係好過癮!



但玩一舖又冇公仔送就唔多夠喉⋯



L2層仲可以影貼紙相、自製姓名貼紙機和銅幣製作機~




齊齊影,好期待貼紙相出呀!



貼紙相框有多款選擇,這裡$40玩一次,可以同朋友仔齊齊影好開心呀!




另外有自製姓名貼,啱哂開學貼書本用呢!



詳細地點可睇返場內的位置圖


Disney Tsum Tsum Walk N’ Roll Festival – 又一城

日期:2016年7月16日至8月16日期間






關於daidai & pipi
Daidai & pipi 的快樂魔法


博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty .  Miniwise

沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails