☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2015年11月12日星期四

CLINIQUE 2015 低至半價的聖誕Set ☆Pretty Easy 聖誕妝容☆




每逢年尾都好期待買聖誕禮物(≧∇≦)

今年Clinique 推出20幾款聖誕set 裝,非常實用抵買!有d更低至半價,太令人心動❤️

唔講咁多,大家來看看有什麼聖誕禮物精選啦!




3-step 經典套裝$790有齊成set加旅行裝抵抵抵呀!



限量必搶,潔膚儀由本身的白色轉了特別版桃紅色,勁靚!

聲波淨透潔膚儀組合 包括:
聲波淨透潔膚儀 (聖誕限量桃紅色或湖水藍色)
溫和泡沫潔膚液 (30ml)
溫和潔膚水2號 /3號 (60ml)
升級特效潤膚露+/ 特效爽膚啫喱霜 (30ml)
潔膚儀收納盒

售價: HK$910



一人一部洗臉機,送男友之選~

男士淨透潔膚儀組合包括:
男士聲波淨透潔膚儀
男士洗面液 (30ml)
蘆薈刮鬚霜 (41ml)
緊緻淡紋修護補濕乳 (30ml)
潔膚儀收納盒

售價:HK$865



55% off Beauty Bright Eye Set,折扣率最高!真心好好用~

緊緻亮眼修護套裝包括:

智能修護活肌眼霜 (15ml)
緊緻輪廓塑顏精華 (8ml)
緊緻輪廓塑顏按摩面膜 (15ml)
激活提升緊緻面霜 (7ml)
精美白色化粧袋

售價:HK$450(價值: HK$1,010)




Smart Serum 50ml ~ 好大支,仲有同系列既日霜、晚霜,呢set真係有排用!



輪廓緊緻晚霜是最新出的產品~有聖誕set 好驚喜!



Even better 美白mask 好啱用愛敷cream mask既朋友~



Laser focus幫你淨斑修護乜都得!



美白精華是必需的,買來存貨到春天用差不多了~



Turnaround 是眾多系列中我至愛的頭三位,將暗啞肌變成光澤明亮,效果很顯著!


精華水在護膚步驟中的重要一環,勻淨科研亮肌補濕精華水有成200ml咁大支,折扣率高達53% off!真係又便宜又抵用~

亮肌補濕精華水套裝包括:

勻淨科研亮肌補濕精華水 (200ml)
匀净科研淡斑精華 (15ml)
勻淨科研亮肌補濕霜 (15ml)
勻淨科研抗污染防曬隔離霜 (7ml)
精美化粧袋

售價: HK$430(價值: HK$910)



Even better city block 防曬霜以原價$340可以帶走埋同系列的精華素、精華水、面霜和卸妝膏,試足咁多樣好開心呀!



皇牌Moisture surge 粉紅系列也是超抵的!$390有eye cream 、 cream mask 和50ml Moisture surge!我幾中意支粉紅色唇膏,塗上咀會隨著體溫變色,顏色好美~




化妝品系列都有唔少推薦套裝~

眼影、眼線、睫毛液、唇膏、卸妝水,5件產品都是$440,即係唔洗$100一件!



我自己最心動這套完美彩妝組合,$490有最新出的粉底、唇膏、睫毛膏、胭脂、眼影和卸妝膏,一個set可以化哂成個妝,全都是好用的產品!



Gloss & Go Kisses,每天都不同唇色!

迷你透亮唇彩組合包括:
 LongLast Glosswear – Sweet Tooth, Guavagold, Hooked On U, Clearly Pink, Bonfire

迷你持久透亮唇采 (1ml x 5)
迷你化粧袋連匙扣

售價:HK$220


Happy Clinique 香水有男生和女生版,和情人一同香氣很浪漫啊~




 天氣乾燥記住要塗body cream啊!

柔潤身體 柔滑身體護理組合包括:

舒柔潤體霜 Body Butter (200ml)
舒柔潤手護甲霜 (75ml)
舒柔沐浴露 (75ml)
清涼潔體磨砂膏 (40ml)
水溶性7日按摩霜 (50ml)
精美湖水藍化粧袋

售價:HK$465



仲有很多精彩聖誕套裝不能盡錄,大家來Clinique 開心選購啦!必定有驚喜!




聖誕除了選購聖誕禮物開心之外,女仔當然想化個靚靚妝去聖誕派對啦!

 全新Pretty Easy系列有眼影、唇膏和眉粉組合,多色選擇可以隨時變妝~



今日來到Clinique 圓方店 ,化妝師Andy為我化了一個靚靚聖誕妝,用上全新Pretty Easy組合,日妝轉晚妝話咁易


左上:Pretty Easy Brow Palette 輕巧塑眉組合/HK$315

一盒有眉粉、提亮粉末powder highlighter掃於眉骨位置及眉毛啫喱fixative,配合海棉棒、斜角眉掃輕易打造自然整齊眉形,持久防汗不脫色。


右下:全新限量版Pretty Easy Eye Palette輕巧迷人眼粧組合/HK$450

一盒備有8款時尚大地色系眼影,深色打造深遂眼妝,淺色highlight眼部輪廓,日妝、晚妝都可以一盒搞定!

配搭2支Skinny Sticks極緻纖幼眼線筆(Slimming Black濃密黑及Slim Sable深邃啡),放在同一盒,化眼妝好方便!






仲有全新 Moisture Surge Melting Mask Balm 深層特效水嫩修護霜作為底霜,質地如如絲絨般潤滑,塗上肌膚後能瞬間融化成柔滑潤膚油,好啱秋冬或乾燥皮膚使用,之後上粉底都好貼面~

售價:HK$300 (14ml)



謝謝Andy為我化個大眼妝,我很喜歡大地色系的眼影,很適合我這內雙眼皮的眼形啊!



我還喜歡Pretty Easy有化妝指示,跟著圖解化眼妝就可變漂亮,好簡單易用!




全新限量版Pretty Easy Lip Palette輕巧8色幻變唇彩組合/HK$450,也很值得推介,一盒8色啱哂花心既女仔,溝色用都得,想要什麼唇色一盒搞定啦!




預祝大家聖誕快樂!好想找天去Shopping呀~







關於daidai & pipi
Daidai & pipi 的快樂魔法
博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty .  88db



沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails