☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2015年10月29日星期四

孩子愛吃! 好味橙汁健康軟糖 @ 康兒樂活小兒DHA軟糖




皮皮今日又大一歲啦!雖然皮皮身材比較矮小,但愛跳跳紥、愛運動的他身體健健康康,其實很少病,大個仔身體的抵抗力多左,自己都可打倒病菌!

當然,媽媽會著重他的飲食,少吃零食糖果,食都要食有益既!今日就試吃「康兒樂活小兒DHA軟糖」,對身體及智力發展健康都有幫助~



康兒樂活小兒DHA軟糖 在日本製造,6個月以上的寶寶至小學階段的兒童啱食~





一盒裡有60粒,6個月至6歲兒童每天服1-2粒。外層是軟膠軟糖,咬下去會有橙味果汁唧出來,吃時很過癮,橙汁味人人愛~所以阿皮都追我拎多粒!







皮皮大約食左2星期,幸好近期轉天氣都沒有病倒(touch wood!)

至於supplements 有冇令佢叻到?

今天5歲的他越黎越叻,成長係自然不過的事,如果營養補充劑可以幫助佢發展,都唔怕比小朋友食,注意份量,不要過量便可了。




銷售點可參考圖片,或到http://www.fingershopping.com 網上選購。




試用產品及產品說明由品牌提供。


沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails