☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2015年10月26日星期一

唔怕污糟豬@Cherub Rubs 澳洲趣樂全天然安全洗衣液




皮皮是個跳跳紥男孩,坐唔定,周圍走,成日玩到成身汗,衣服亦沾滿灰塵,容易被細菌滋生。


最近在用 Cherub Rubs 澳洲趣樂全天然安全洗衣液,這支洗衣液大人小朋友的衣物都啱用,全天然殺菌配方能徹底潔淨衣物,不殘留化學物質,仲有清香的薰衣草味~很安心使用!





其濃縮配方很省用,25ml的洗衣液可洗5kg衣物,所以1kg容量有排用呀!



其主要成分為鉀、椰油、粟米油提煉清潔劑,可自然分解,有效殺菌。




小朋友衫仔一日真的要換幾次,尤其細寶寶時期常常流口水、嘔吐、尿尿等弄污衣服,加上環境污染,衣服都很污糟啊⋯

用上Cherub Rubs 澳洲趣樂全天然安全洗衣液能徹底清潔,而且無化學劑,就算寶寶咬毛巾都不怕吃了化學品,貼身的衣服穿上也不怕皮膚過敏啦!



皮皮過幾日又大一歲,只要佢開開心心,健健康康就得啦!唔理佢碌地又好、玩到污糟邋遢都好,小朋友要探索,先至會刺激到腦仔吸收更多事物~有媽媽幫佢洗乾淨衣服就安心任玩啦!


銷售點:
Mannings 
Mothercare
Sogo 
Watsons baby
一田



https://www.facebook.com/cherubrubshk


試用產品及產品說明由品牌提供。


關於daidai & pipi
Daidai & pipi 的快樂魔法


博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty .  88db

沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails