☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2015年6月7日星期日

我們要健康! @ 子母奶 與你同創健康家庭活動~



最近朋友仔既BB轉飲盒仔奶,問我有咩好介紹?皮皮飲乜牌子架?

我梗係推介「子母奶」啦!話哂我自已由細飲到大,子母奶已經有140年歷史,奶源來自荷蘭自家農場,令我很安心交比自已囝囝飲,皮皮也好喜歡喝,快高長大又健康~~~


最近「子母奶」轉左靚靚既新包裝,仲有新遊戲:「 子母 與你同創健康家庭活動」~~~

只要Like 子母牛奶 Facebook: https://www.facebook.com/DutchLady.HK

就可以入到遊戲網址架啦!手機玩都得!



簡單講下有咩玩先~

子母 與你同創健康家庭活動 一共有五個遊戲,只要多多參與,賺取不同積分,就有機會得到每週大獎,參興次數不限,終極大獎係贏取荷蘭四人親子之旅!



我地都好想去荷蘭呀!!!好!努力D玩遊戲~~~


其實幾個遊戲都好簡單!

第一個係[上載收據]~既然係子母奶fans,就會成日買子母奶飲!

記得每次買完子母奶唔好掉收據呀!

幾個簡單步驟上載收據就可以贏到積分,多喝牛奶仲可賺到健康,yeah!


第二步:[滋味自拍]話咁易~ 

上載跟子母奶合照就搞掂!



皮皮好中意飲朱古力味子母奶架!即係UPLOAD張搞笑相上子母奶遊戲網址先!


仲有[發送e-card],透過FB分享真係話咁易!

另外有兩個GAME都係簡單容易既,完成5個遊戲就會額外多50分,大家加油呀!


子母奶除左有天然純牧原味牛奶飲品外,仲有朱古力牛奶飲品和高鈣較低脂牛奶飲品~

皮皮中意飲原味和朱古力味;媽媽我就喜歡高鈣較低脂牛奶飲品!




皮皮的早餐有時係飲Friso奶粉,亦有時飲子母奶,兩款都有益有營養,就按他心情喝他喜歡的牛奶啦!



媽媽喜歡子母牛奶營養價值高,大人小朋友都啱飲,補充適量的蛋白質、維他命和鈣質等,讓我們都有強健體魄,有力量有精神去迎接每一天!

而且純牛奶味道天然,香滑易入口,我地真係好中意飲子母奶架!



近期子母奶的新包裝是迪士尼系列呀!皮皮見到好開心!即係請媽媽買兩排比佢飲~

梗係冇問題啦!我地買到愛莎和米奇,見到朋友買到其他款,得閒我又去找找先!@@



最後分享「子母親子天然純牧體驗之旅」活動,黎緊星期六、日大家有時間也一同來玩啦!


「子母親子天然純牧體驗之旅」
日期:2015年6月13-14日
地點:寶琳新都城第二期商場1樓天幕廣場
活動:子母農場體驗攤位遊戲、活力操、牛奶營養小知道、營養師及運動專家專業分享

各參加的朋友都有機會得到子母營養禮品包架!!

到時見面啦!


https://www.facebook.com/DutchLady.HK

http://www.dutchlady.com.hk/





關於daidai & pipi
Daidai & pipi 的快樂魔法


博客:
Beauty Exchange .  she.com . elle . WeShare . ubeauty .  88db

沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails