☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2015年3月30日星期一

復活節Double玩餐飽!掘恐龍骨又掘復活蛋!@We嘩!充氣嘉年華 (≧∇≦)



正所謂:去玩去癲去We嘩!~阿囝阿囡要狂玩!!!

今個復活節,[We嘩!充氣嘉年華]又來啦~~!~!

今次「We嘩!」分別在屯門黃金海岸及奧海城舉辦,我打算帶皮皮玩哂兩個嘉年華!

奧海城就近我家,上年We嘩!都有在奧海城舉辦,皮皮中意在這裡狂玩,涼住冷氣唔怕跳到成身汗,玩得真爽!

而黃金海岸就沒去過玩We嘩!,朋友仔話黃金海岸辦的We嘩!會大型一點,而且今次主題是恐龍,阿皮實中意!

兩個[We嘩!充氣嘉年華]都咁正,真係選擇困難,所以我已經安排好哂時間,復活節帶皮皮去We嘩!狂玩!



We嘩! 黃金嘉年華@黃金海岸商場

日期:2015年4月3日至2015年4月7日 (一連5天)

地址:黃金海岸商場 (青山公路1號香港黃金海岸)

時間:上午11時至晚上7時

<We嘩!充氣嘉年華>將黃金海岸商場於復活節變身成恐龍的繽紛樂園及考古掘蛋基地~

「恐龍」 不定時出沒於商場不同角落,誓必令小朋友大叫刺激!

而且加推考古掘蛋遊戲,小朋友可以在恐龍化石區中發掘恐龍蛋(以石膏模擬製作)和恐龍化石,為小小恐龍迷帶上無窮驚喜!




We嘩! 黃金嘉年華其中有部分遊戲皮皮在過去We嘩! 都有玩過,大家來重溫一下啦!

「變色龍世界」



Kids 版Running Man


<We嘩!水上飄>
好刺激呀!有個巨大滾輪在水上轉轉轉@@@


<嘩啦嘩嗱!撐艇仔>
皮皮好中意這個撐艇仔,好好玩~


♪───O(≧∇≦)O────♪



【We嘩!充氣嘉年華 復活小巨蛋】主題樂園

日期:2015年4月3日至2015年4月12日 (一連10天)

地址:奧海城2期地下主題中庭及北翼中庭(香港西九龍海庭道18號)

時間:上午11時至晚上7時

[復活小巨蛋]是We嘩!特別訂製的應節遊戲,大會邀請了氣球達人Jeff老師合作,特制2.5米高巨型氣球雞,將其打造成一件精美又好玩的獨特充氣遊戲藝術品。



大家又睇下有咩經典遊戲啦!

「越野天地」



「We嘩!造型流沙」


好吸引呀!復活節抽兩日去玩啦!We嘩! 見!See U~



詳情請參閱:
http://www.wewaland.com
http://www.facebook.com/wewaland



相關BLOG:

[皮皮] 曬燶左,但好開心呀!@ We嘩!懷舊嘉年華@愉景灣- Carnival 70s’




2 則留言:

  1. Thanks for sharing, 復活節我地都可以去吓玩呢 ^^

    回覆刪除
    回覆
    1. 唔係客氣~~我去過幾次we嘩,這裡的確係一個放電既好地方!

      刪除

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails