☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2015年1月28日星期三

ettusais 喜氣「羊羊」潤唇膏



下個月就農曆新年啦!

我已經開始籌備緊新年用品,在深水埗玩具街買了些好靚既揮春,大家有時間都要去看看呀!真是好有節日氣氛~

黎緊是羊年,剛好收到ettusais 送來的羊咩咩產品~好得意架!

ettusais 找來 「Shaun the Sheep」 cross-over ,這頭可愛棉羊好搞鬼,有這cute cute的羊羊印在潤唇膏上,用果時會特別開心!




今次有三款「Shaun the Sheep」 產品,首先是:水潤修護唇膏(Shaun the Sheep限定) $125/3g



黑白羊羊360度都有佢架!


呢支修護唇膏既特點係質感較薄,一點也不黏嘴,但就感潤滋潤保濕~

你見支lip stick有少少粉紅色,係因為加左珍珠粉紅粒子,塗出有少少珍珠反射效果,從而淡化唇紋,塗唇膏前打底很不錯呢!


粉紅可愛寶寶:唇部修護精華(Shaun the Sheep限定) $125/10g



哈哈,唇膏底面都有羊咩咩架!


這支質感較豐厚滋潤,非常gloss,有少少黏黏地,中意滋潤感、水卜卜的效果就選這支啦!甩皮嘴啱用,唔怕脫皮乾燥!


最後一款:極潤版唇部修護精華(Shaun the Sheep限定) $135/10g



同個friend攬頭攬頸@@


三支中呢支最潤、最終極!這支是極保濕、極滋潤的潤唇膏,質地是超豐厚,黏笠笠的!好似為雙唇敷上一層保護膜咁,極乾燥、極甩皮嘴啱用!另外晚上睡前可以再塗厚一點,作為lip mask都很好呀!第二朝個嘴會變得好柔軟,死皮軟化哂,唔怕甩皮,Good 呀!


三款潤唇膏都有SPF 18,PA++防曬,而且成份天然,無香料,幾時用都得!三款中梗有一款啱你用!




試用產品及產品說明由品牌提供。


沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails