☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2014年7月25日星期五

[活動] Clarisonic X 黃宗澤。黃翠如「擺脫污染 ‧ 淨透美肌新體驗」



Clarisonic「擺脫污染 ‧ 淨透美肌新體驗」在過去的星期日於銅鑼灣世貿中心G舉行了簡單的介紹活動~

星級用家黃宗澤及黃翠如一向都是Clarisonic洗臉儀的用家,與大家齊以聲波潔膚擺脫污染侵害,迎接淨透新生美肌!


呢幾日行街,有冇見到呢架Clarisonic流動車呀?

26/7是最後一天,「抗染.淨肌專車」會在旺角出現呀!
2-3:30pm 旺角西洋菜街
4:30-8pm 旺角雅蘭中心 

大家要把握機會,上到專車體驗聲波潔淨的威力,再手持道具拍照,上載相片及分享聲波潔膚體驗,最佳分享者 (2名) 可嬴取黃宗澤或黃翠如的親筆簽名 Clarisonic PLUS洗面機一部!

大家快D參加:
https://www.facebook.com/clarisonichongkong/app_299085763599447


而當日「擺脫污染 ‧ 淨透美肌新體驗」黃宗澤及黃翠如邀請了在場粉絲上台一齊體驗聲波潔膚的威力!




場面輕鬆搞笑,好多Fans都想找Bosco 和翠如BB幫手洗臉!



Fans冧哂~


最後每位上台體驗的觀眾可獲得Clarisonic PLUS一部!仲可以同嘉賓合照,超級高興!




如果大家想得到Clarisonic星級用家黃宗澤、黃翠如手持附有親筆簽名的Clarisonic聲波深徹淨膚儀,試記住留意Clarisonic Facebook Game:「追蹤Clarisonic抗染‧淨肌專車 拍照贏取淨膚儀」~

我都好想要呀!


最後送上皮皮的照片~(o^^o)

雖然找不到宗澤和翠如合照,但都有靚姐姐送汽球和拍照~


皮皮有少少怕醜,不過都好開心!

Clarisonic Facebook:
https://www.facebook.com/clarisonichongkong/app_299085763599447



活動由品牌邀請。




沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails