☆皮皮的大個仔見證 ~

Lilypie Kids Birthday tickers

2013年9月29日星期日

[送試食]不怕胖的口痕小吃@美纖C 美容瘦身口服啫喱

我有個壞習慣,就是太口痕!尤其返工返到腦缺氧,個腦郁唔到,或者做野做到好悶,我都會不停找東西吃,如果在開OT的日子,未到晚飯時間我都吃唔停,仲要一日坐到黑,真的越來越胖啊!救命!


我很喜歡吃甜,曲奇餅糖果西餅都喜歡,所以公司有一格櫃筒放零食,不胖就神奇....

最近加了新小吃成員,就是包裝很美的「美纖C 美容瘦身口服啫喱」〜 不含糖粉和脂肪,每條啫喱只含5.21千卡路里,當作零嘴不怕胖~~ 粉紅色的盒字很可愛,日本製造,怪不得漂漂亮亮的!


「美纖C 美容瘦身口服啫喱」 由日本著名藥廠大塚製藥出品,內含8大成份發揮美顏、纖體的功效,當中的日本野梧桐更可清腸排毒,如配合均衡飲食,相信瘦身在望!





味道是香蕉味,甜甜地幾好味,口感都唔錯,唔洗雪凍食,啫喱都好爽甜!食一包可頂下肚仔,下午茶都OK!或者餐前食一包,可減少正餐份量,唔怕吸收太多!


獨立包裝好方便,無論放在公司或包包𥚃,都可隨時隨地拿來吃!

我沒有跟餐單或在特定時間吃,只要一肚餓就吃一條,但只容許自己一天吃一條><~~~

沒瘦到啊~排毒方面每天正常(^_^),我會視它為「健康零食」看,因為有豐富的維他命C、膠原蛋白等有美肌的作用,好過食零食糖果丫~~~


如果想試吃,可以到以下facebook page登記,品牌預備了1000份試食啊!

參加辦法如下:
1.先到朝日生活fanpage(Link: https://www.facebook.com/Smartlifeforall) Like

2.然後再領取免費試食專頁,填寫參加表格,即可獲贈 『美纖C』 試食裝一份!
https://www.facebook.com/Smartlifeforall/app_426534357390044


各大莎莎、萬寧有售


試用產品及產品說明由美纖C提供。


關於daidai & pipi
博客:
Blogspot
Yahoo
Beauty Exchange
ubeauty
she.com
88db
elle
MyBB.com.hk 


follow me on instagram:
search: daidaipipi

媽媽專欄:


沒有留言:

發佈留言

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails